Huddinge - Kvarnbergsplan

Kvarnbergsvägen 31
2.300.000 kr
Fast pris ej budgivning!

Beskrivning

2:a Huddinge Kvarnbergsplan. Endast 4 (1 kvar) lägenheter byggs i denna storlek.Tillfälle att köpa en nyproducerad lägenhet med lugnt läge. Bokning sker from nu och det är först till kvarn som gäller. Inflyttning september 2017.

 • Snabbfakta
 • Rum:
  2 Rum + arbetskök
 • Boarea:38 m²
 • Avgift:2 294 kr
 • Objektstyp:
  Bostadsrätt

Fakta

Antal rum :
2 rum + arbetskök
Boarea:
38 kvm
Rumsbeskrivning :
Välkommen till Brf Näckrosen 15

Aktuella visningar sker på tomten Kvarnbergsvägen 31.

Här har arkitektfirman AIX skapat ett modernistiskt hus i rödbruna färgtoner. I huset finner ni 20 välplanerade lägenheter på 1,5 - 2 rok och ytorna 32 eller 38 kvm. Lägenheterna säljs till fast pris så här slipper ni jobbiga budgivningar. Först till kvarn gäller! Titta även på föreningens hemsida www.nackrosen15.se

Detta är den största lägenheten (endast 1 kvar). Lägenheten är mycket väldisponerad med kombinerat vardagsrum och kök. Lägenheten är belägen högst upp i huset. Trevligt burspråk ger lägenheten en extra rymdkänsla.

Planlösning:

Entréhall med ekparkettgolv 14 mm.

Badrum med duschvägg och duschaggregat från Grohe. Helkaklade väggar med vitt kakel 25 x 40 cm. Svart klinkergolv 10 x 10 cm. Wc IFO. Handfat med engreppsblandare från Grohe och förvaringsskåp under. Spotlights i tak.

Vardagsrum med ekparkettgolv 14 mm. 1 garderob och 1 städskåp.

Kök:

Köket ligger med öppen planlösning mot vardagsrummet och med ett härligt burspråk. Vita köksskåp med beslag. Diskbänk med dubbla hoar Franke och blandare från Grohe. Mörkgrå köksbänkskiva. Spotlights.

Kyl-frys rostfritt Siemens.
Inbyggnadsugn Siemens.
Spishäll Siemens.
Diskmaskin Siemens.
Spiskåpa.

Sovrum (13,3 kvm) med ekparkettgolv 14 mm. Flertal garderober.

Övrigt:

Vitmålade väggar.
Ekparkettgolv 14 mm.
Vitmålade innerdörrar.
Vitmålad säkerhetsdörr.

Gemensamma utrymmen:

Tvättstuga i bottenplanet. 9 parkeringsplatser mot gatan. Barnvagnsrum/cykelrum i entréplanet. Gemensam uteplats med grillplats sittbänkar och bord.

Försäljningsprocess:

Lägenheterna säljs till fast pris och till den som först bokar.
Upplåtelseavtal tecknas snarast och då erläggs 50.000:- i handpenning.
På tillträdesdagen när du får nycklar och kan flytta in i lägenheten erläggs resterande köpeskilling.

Kvarnbergsplan:

Området är lugnt beläget och är bebyggt med villor och radhus. I området finns sjön Trehörningen med fina promenadstigar och picknickställen. Från lägenheterna på Kvarnbergsvägen är det gångavstånd till Kvarnbergsplan, där finner ni ett busstorg med de flesta bussförbindelserna inom Huddinge. Precis intill Kvarnbergsplan ligger Huddingehallen med bl.a simhall. Läs mer om Huddinge på www.huddinge.se.

Kommunikationer:

Från Kvarnbergsplan går flertalet busslinjer som trafikerar Huddinge. Från Huddinge Centrum och Stuvsta går pendeltåget som tar c.a 15 minuter in till City. Söderut tar det endast 4 minuter med pendeltåg till Södertörns Högskola. Busskommunikationer till T-bana linje 19 går även härifrån. Här passerar även nattbussar direkt från stan.
Buss 703: Till Huddinge Centrum.
Buss 710: Till Stuvsta, Skärholmen och IKEA Kungens Kurva.
Buss 744: Mot Högdalen för att nå T-banan.
Buss 742: Mot Huddinge sjukhus och Skogås.

Södertörns Högskola:

Södertörns Högskola ligger i Flemingsberg endast en station med pendeltåg från lägenheterna på Kvarnbergsvägen. Skolan har 11.000 studenter och erbjuder 70 program och 250 kurser.

Närservice, affärer:

Närservice, vårdcentral och andra faciliteter finns på bekvämt avstånd. I området ligger bland annat pizzerior med hemkörning och ICA Supermarket Kvarnen som har öppet alla dagar 9-21. I Huddinge Centrum finns flertalet kläd- och mataffärer med allt från mindre specialbutiker till större kedjor, caféer, apotek och systembolag. Här kan du äta lunch, middag eller ta maten med dig hem.

Huddingehallen

Huddingehallen är kommunens bad- och motionscenter och erbjuder bland annat en 25 metersbassäng med åtta banor, hoppbassäng med trampolin, bubbelpool, styrketräning m.m. Stor gymnastiksal för handboll, basket. Utomhus finns flera tennisbanor.

Sjöar

Trehörningen ligger med promenadavstånd från lägenheterna. I sjön förekommer bland annat fiskarterna gädda, abborre och mört. Sedan några år tillbaka bor även bäver i sjön.

Gömmaren är en av de populäraste badsjöarna i Huddinge. Det tar c.a 25 minuter att cykla dit. Den är inbäddad i Gömmarens naturreservat och erbjuder härliga bad både från klippa och sandstrand. Gömmaren är en förhållandevis klar skogssjö med ett siktdjup på 2-2,5 meter. Det sker regelbunden utsättning av amerikansk regnbåge och signalkräfta.

Flottsbro

Flottsbrobacken är Huddinges stolthet. Här finner du länets högsta skidbacke (100 meter) med 4 nedfarter, dubbla liftar varav en sittlift. Här går det att hyra slalomutrustning. Populär camping samt servering. Sommartid finns strandbad. Det finns även ett antal motionsspår och vandringsleder.

Med reservation för ändringar/felskrivning. Bilderna är illustrationsbilder och slutresultatet vid färdigställandet kan bli annorlunda.
Upplåtelseform :
Bostadsrätt
Våning :
2 av 2 , hiss finns
Ekonomi :
Begärt pris : 2300000 kr Fast pris ej budgivning!
Avgift : 2294 kr/mån inkl värme, VA
Andel av årsavgift : 5,7586%
Byggnadstyp :
Flerfamiljshus
Byggnadsår :
2017
Uppvärmning :
Fjärrvärme
Energideklaration :
Finns för närvarande inte
Byggnadssätt :
Fönster : 2-glas med isolerglas

Bilder

Säljtankar?

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig!

Karta

Mäklare

Fastighetsmäklare

BO STIGEN

 • Reg. Fastighetsmäklare
 • Mobilnr: 0708-674 207
 • E-post: bo@stigens.se