Huddinge - Kvarnbergsplan

Kvarnbergsvägen 31
2.300.000 kr
Fast pris ej budgivning!

Beskrivning

2:a Huddinge Kvarnbergsplan. Tillfälle att köpa en nyproducerad lägenhet från 2017 med lugnt läge. Vardagsrum och kök med öppen planlösning. Rymligt sovrum. Helkaklat badrum med dusch. Inflyttning kan ske omgående.

 • Snabbfakta
 • Rum:
  2 Rum + arbetskök
 • Boarea:38 m²
 • Avgift:2 294 kr
 • Objektstyp:
  Bostadsrätt

Fakta

Antal rum :
2 rum + arbetskök
Boarea:
38 kvm
Rumsbeskrivning :
Tillfälle att förvärva en välplanerad 2:a i nyproducerad fastighet från 2017. Här blir du först att flytta in. Lägenheten ligger högst upp i fastigheten och är en hörnlägenhet. Genomgående vitmålade väggar och parkettgolv. Vardagsrum och köksdel med öppen planlösning. Rymligt sovrum. Toppfräsch helkaklat badrum med dusch. Fastigheten ligger med lugnt läge i villa/radhusområde med gångavstånd till kommunikationer och affärer. Inflyttning kan ske omgående!

Planlösning:
Hall:

Entréhall öppet in mot vardagsrummet. Avhängningsyta för ytterkläder. 2 garderober. Parkettgolv.

Vardagsrum:

Ljust vardagsrum med vitmålade väggar och parkettgolv. Öppen planlösning mot köksdelen. Takhöjd 243 cm.

Kök:

Köket ligger med öppen planlösning mot vardagsrummet och med ett härligt burspråk. Vita köksskåp med kromade beslag. Mycket köksskåp och förvaring. Diskbänk med dubbla hoar Franke och blandare från Grohe. Svart köksbänkskiva. Vitt stänksskyddskakel. Belysning under väggskåp.

Kyl-frys rostfritt Siemens 2017.
Inbyggnadsugn Siemens 2017.
Spishäll med 4 plattor Siemens 2017.
Diskmaskin Siemens 2017.
Spisfläkt med 2 infällda spotlights 2017.

Badrum:

Badrum med duschvägg, och duschaggregat från Grohe. Helkaklade väggar med vitt kakel 25 x 40 cm. Svart klinkergolv 10 x 10 cm med golvvärme (el). Wc IFÖ. Handfat med engreppsblandare från Grohe, 2 förvaringsskåp under. Badrumsskåp med dubbla speglar och 2 infällda spotlights, rakuttag. Handduksvärmare (el). 4 spotlights i tak med dimmer.

Sovrum:

Sovrummet är rymligt med plats för dubbelsäng. Parkettgolv. Vitmålade väggar. Plats för garderobsvägg. 2 fönster.

Gemensamma utrymmen:

Tvättstuga i bottenplanet. 9 parkeringsplatser mot gatan. Barnvagnsrum/cykelrum i entréplanet. Gemensam uteplats med plats för grillplats, sittbänkar och bord.

Kvarnbergsplan:

Området är lugnt beläget och är bebyggt med villor och radhus. I området finns sjön Trehörningen med fina promenadstigar och picknickställen. Från lägenheterna på Kvarnbergsvägen är det gångavstånd till Kvarnbergsplan, där finner ni ett busstorg med de flesta bussförbindelserna inom Huddinge. Precis intill Kvarnbergsplan ligger Huddingehallen med bl.a simhall. Läs mer om Huddinge på www.huddinge.se.

Kommunikationer:

Från Kvarnbergsplan går flertalet busslinjer som trafikerar Huddinge. Från Huddinge Centrum och Stuvsta går pendeltåget som tar c.a 15 minuter in till City. Söderut tar det endast 4 minuter med pendeltåg till Södertörns Högskola. Busskommunikationer till T-bana linje 19 går även härifrån. Här passerar även nattbussar direkt från stan.
Buss 703: Till Huddinge Centrum.
Buss 710: Till Stuvsta, Skärholmen och IKEA Kungens Kurva.
Buss 744: Mot Högdalen för att nå T-banan.
Buss 742: Mot Huddinge sjukhus och Skogås.

Södertörns Högskola:

Södertörns Högskola ligger i Flemingsberg endast en station med pendeltåg från lägenheterna på Kvarnbergsvägen. Skolan har 11.000 studenter och erbjuder 70 program och 250 kurser.

Närservice, affärer:

Närservice, vårdcentral och andra faciliteter finns på bekvämt avstånd. I området ligger bland annat pizzerior med hemkörning och ICA Supermarket Kvarnen som har öppet alla dagar 9-21. I Huddinge Centrum finns flertalet kläd- och mataffärer med allt från mindre specialbutiker till större kedjor, caféer, apotek och systembolag. Här kan du äta lunch, middag eller ta maten med dig hem.

Huddingehallen

Huddingehallen är kommunens bad- och motionscenter och erbjuder bland annat en 25 metersbassäng med åtta banor, hoppbassäng med trampolin, bubbelpool, styrketräning m.m. Stor gymnastiksal för handboll, basket. Utomhus finns flera tennisbanor.

Sjöar

Trehörningen ligger med promenadavstånd från lägenheterna. I sjön förekommer bland annat fiskarterna gädda, abborre och mört. Sedan några år tillbaka bor även bäver i sjön.

Gömmaren är en av de populäraste badsjöarna i Huddinge. Det tar c.a 25 minuter att cykla dit. Den är inbäddad i Gömmarens naturreservat och erbjuder härliga bad både från klippa och sandstrand. Gömmaren är en förhållandevis klar skogssjö med ett siktdjup på 2-2,5 meter. Det sker regelbunden utsättning av amerikansk regnbåge och signalkräfta.

Flottsbro

Flottsbrobacken är Huddinges stolthet. Här finner du länets högsta skidbacke (100 meter) med 4 nedfarter, dubbla liftar varav en sittlift. Här går det att hyra slalomutrustning. Populär camping samt servering. Sommartid finns strandbad. Det finns även ett antal motionsspår och vandringsleder.
Upplåtelseform :
Bostadsrätt
Våning :
2 av 2 , hiss finns
Ekonomi :
Begärt pris : 2 300 000 kr Fast pris ej budgivning!
Avgift : 2294 kr/mån inkl värme, VA
Andel av årsavgift : 5,7586%
Byggnadstyp :
Flerfamiljshus
Byggnadsår :
2017
Uppvärmning :
Fjärrvärme
Energideklaration :
Finns för närvarande inte
Byggnadssätt :
Fönster : 2-glas med isolerglas

Karta

Mäklare

Fastighetsmäklare

BO STIGEN

 • Reg. Fastighetsmäklare
 • Mobilnr: 0708-674 207
 • E-post: bo@stigens.se