Huddinge - Vistaberg

Hagebyslingan 12C
1.995.000 kr

Beskrivning

Minivilla i Huddinge Vistaberg. O.B.S månadsavgift 473:-/mån. Obelånad förening. Golvyta 33 kvm. Vardagsrum med 4 meter i takhöjd och stort fönsterparti. Köksdel med spegelluckor. Helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Sovloft. Stor altan. Inflytting kan ske omgående.

 • Snabbfakta
 • Rum:
  2 Rum + Köksdel
 • Boarea:19.28 m²
 • Biarea:13.95
 • Avgift:473 kr
 • Objektstyp:
  Bostadsrätt

Fakta

Antal rum :
2 rum + Köksdel
Boarea:
19.28 kvm + 13.95 kvm
Rumsbeskrivning :
I populära Huddinge Vistaberg på Hagebyslingan säljs nu detta färdigbyggda (2018) Attefallshus som ligger högt beläget med fri utsikt över området. Till huset tillhör en härlig solaltan för härliga grillkvällar. Föreningen är obelånad med områdets lägsta månadsavgifter, O.B.S endast 473:-/mån exklusive värme och hushållsel. Huset är på totalt 33 kvm i golvyta fördelat på 1 rum och kök samt badrum + sovloft. Arkitekten har ritat ett välplanerat hus som präglas av stora fönsterpartier och en takhöjd på över 4 meter. Läget är ett av Vistabergs bästa. Snabb inflyttning kan ordnas vid önskemål.

Planlösning:

Entréplan:

HALL:
Entréhall med parkettgolv. Liten avhängningsyta för ytterkläder. Vitmålad ytterdörr med fönsterglas. Infällda spotlights i tak.

BADRUM:

Toppfräsch badrum med dusch. Helkaklade väggar med vitt kakel. Svart klinkergolv med golvvärme (el). Svängbar duschvägg med duschaggregat från Mora. Badrumskommod med handfat och två förvaringsslådor. Badrumsskåp med spegel och belysning. Tvättmaskin Cylinda. Varmvattenberedare Nibe. Fönster. Fläkt.

KÖK:
Kök med vitmålade spegelluckor och raka kromade beslag. Arbetsbänk i trä. Liten diskho. Stänkskyddskakel med vita kakeplattor. Infälld belysning under väggskåp. Kökslådor med softclosestängning.
Vit kyl och frys.
Spishäll med 3 plattor.
Inbyggnadsugn.
Diskmaskin.
Kolfilterfläkt med belysning.

RUM:

Sällskapsrum med plats för soffa och mindre köksbord. Stort fönsterparti och en takhöjd på över 4 meter skapar ett härligt ljus och rymd. Infällda spotlights i taket. Parkettgolv. Garderob + linneskåp. Väggtrappa upp till loftet.

LOFT:

Loftet är byggt i vinkel med 3 fönster. Trappräcke ned mot undervåningen. Golvytan är c.a 14 kvm och takhöjden c.a 165 cm.
Det lämpar sig för sovrum/kontor m.m.

ALTAN:

Fantastisk solaltan som ligger precis vid klippkanten med utsikt över området. Fint solläge i söderläge. Altanen sträcker sig runt halva huset.

DRIFTSKOSTNAD

Tillkommande kostnader utöver månadsavgiften är hushållsel, uppvärmning av huset, uppvärmning av varmvatten samt hemförsäkring. Huset har oljefyllda radiatorer samt golvvärme i badrummet.

YTA:

Huset är uppmätt till c.a 33 kvm golvyta fördelat på 19,28 kvm i entréplan och 13,95 kvm på loftet där takhöjden i mitten är c.a 165 cm.

PARKERING
Asfalterad parkeringsplats ingår till bostaden nere vid gatan.

Området:

Vistaberg Trädgårdsstad har utvecklats till ett av Huddinges populäraste områden. Här finns både villor, radhus, parhus och flerbostadshus med ägande- eller bostadsrätt.

Inom området finns både skola och flera förskolor. Närheten till Huddinge Centrum som har det mesta i serviceväg ligger inom cykelavstånd. Närheten till naturen blir påtaglig här. Här finner ni både hästgårdar med öppna fält och härlig natur för skogspromenader.

Sommartid lockar den populära insjön Gömmaren för sol och bad. Vintertid åker man till Flottsbro endast 10 minuter med bil för slalom och längdskidåkning. Kungens Kurva ligger också endast 10 minuters bilfärd ifrån där Ikea, Ica Kvantum och Heron City m.m finns.

Skolor och dagis:

Vista skolan F-9
Vista Skolväg 1
Tel 08-535 308 80

Glömstaskolan F-6
Nybyggd skola från 2016
Adress: Bergavägen 9
Tel 08-535 331 00

Vistabergs Förskola
Humlebacken 3
Tel 08-535 315 40

Hageby Allés Förskola
Vista Skolväg 2
Tel 08-535 30 000

Vista Förskola
Hageby Allé 24
Tel 08-535 315 21

Kommunikationer:

Inom området går buss 714 som på 8 minuter tar dig till Huddinge Centrum. Där finns pendeltåg som går till Stockholms Central. Med bil är man snabbt ute på E4:an.
Upplåtelseform :
Bostadsrätt
Ekonomi :
Begärt pris : 1 995 000 kr
Avgift : 473 kr/mån + värme och hushållsel inkl vatten
Andel av årsavgift : 5,57%
Byggnadstyp :
Attefallshus
Byggnadsår :
2018
Uppvärmning :
Direkt El
Energideklaration :
Krävs ej för denna byggnadstyp
Byggnadssätt :
Fönster : Isolerglas

Bilder

Minivilla

Minivilla

Minivilla med högt läge

Minivilla med högt läge

Säljtankar?

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig!

Högt fritt läge

Högt fritt läge

Altan

Altan

Entré

Entré

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Kök

Badrum

Badrum

Badrum

Badrum

Loft

Loft

Loft

Loft

Planritning entré

Planritning entré

Planritning loft

Planritning loft

Karta

Mäklare

Fastighetsmäklare

BO STIGEN

 • Reg. Fastighetsmäklare