Huddinge - Högmora

Skogskärrsvägen 21
5.642.700 kr

Beskrivning

Visas söndag 16/9 kl 12:00-12:30. Huddinge Högmora! 2 tomter med lantligt läge nära sjön Magelungen. Färdigt husförslag från Älvsbyhus finns framtaget.

  • Snabbfakta
  • Rum:3 Rum
  • Boarea:107 m²
  • Biarea:56
  • Tomtarea:1423 m²
  • Objektstyp:
    1-familjs friliggande villa

Fakta

Antal rum :
3 rum varav sovrum
Boarea + Biarea:
107 kvm + 56 kvm
Rumsbeskrivning:
Huddinge Högmora! Här ges tillfälle att bygga nytt hus med lantligt läge nära sjön Magelungen. Högmora var tidigare ett fritidshusområde som har omvandlats för permanentboende men där den lantliga känslan finns kvar. Tomten ligger med bra läge i området.

Älvsbyhus har tillsammans med Bocenter tagit fram en trevlig och välplanerad villa som är anpassad för tomten. Husmodellen är Astrid med färdiginredd entrévåning på 107 kvm + inredningsbar övervåning på ytterligare 56 kvm. Bottenvåningen har en stor öppen lösning mellan kök och vardagsrum och ger bra plats för både matlagning och umgänge. Från balkongdörren i vardagsrummet och från den rymliga tvättstugan ges enkel tillgång till utemiljön. Med ett rymligt master bedroom och ett stort sovrum på markplan är Astrid en perfekt start för en växande familj. Det är också möjligt att få ett extra mindre sovrum på bottenvåningen.

När ni behöver mer plats, eller redan från början, kan övervåningen inredas så att den möter era behov. Vårt förslag för övervåningen är att göra ett stort sovrum och vardagsrum/allrum, ett badrum och en klädkammare. Detta bestämmer ni såklart själva. I den inredningsbara övervåningen ingår bland annat trappa, fönster, underlagsgolv samt förberedelser för el/tele/vvs. Kostnaden för att göra övervåningen färdig blir därför låg, oavsett om du väljer att bygga själv eller om någon annan göra jobbet.
Gör Astrid till ert eget genom att välja tillval och utrustning efter familjens behov. Huset kan bland annat förses med gavelbalkong och övervåningen kan ha en takkupa på baksidan för ökad rymd och ljusinsläpp på övervåningen. Astrid kan kombineras med carport/garage. Läs mer på www.alvsbyhus.se.

Tomten och husförslaget har projekterats fram av BoCenter. Det finns en produktionskostnadskalkyl med alla kända kostnader från tomtköp till färdigt hus som baseras på offerter till fast pris för markentreprenad och husbygge. Det fasta priset utgår från de förutsättningar som gäller för det förslagna huset Älvsbyhus modell Astrid enligt standardval med en boyta på 107 kvm + 56 kvm. För att köpa tomten krävs att du besöker tomten och därefter deltar i BoCenters byggvägledning. Byggvägledning hålls på BoCenters kontor vid Globen på tisdagar och torsdagar kl 16-18. Föranmälan krävs på tel 08-53339190 eller e-post info@bcbt.se.
Se även informationsfilm på deras hemsida www.bocenterbyggtjanst.se.

Det går bra att välja annan husmodell. Även grannfastigheten är till salu.

I angivet totalpris ingår:

- Tomt
- Hus enligt husleverantörens standardval
- Anslutning VA enligt kommunens taxa, kan indexregleras/ändras av Stockholm Vattten.
- Anslutning El upp till 200 m till elskåp, över 200 meter debiteras extra
- Grund
- Schackning, pålning, sprängning
- Grovplanering, avgrusad biluppställning, grusad gång
- Garanti och försäkring
- Kontrollansvarig
- Projekteringskostnad
- Utvändig skyddsmålning
- Förberedd övervåning inkl trappa och fönster

Tillkommande kostnader för köparen:

Lagfartskostnad 1,5% av köpeskillingen på tomten + 825:-.
Pantbrevskostnad 2 % av lånebeloppet + 375:-/pantbrev.
Bygglov c.a 70.000 - 100.000:-.
Tillval.
Finplanering av tomten.
Målning av fasad.
Fastighetsbet :
Högmora 3:29
Energideklaration :
Finns för närvarande inte
Taxeringskod :
210
Taxeringsvärde :
858 000 kr
Summa pantbrev :
16 300 kr
Vatten/avlopp :
Vatten saknas. Avlopp saknas.
Tomt
Areal : 1 423 kvm
Typ: Naturtomt
Servitut etc. :
Förmån, Avtalsservitut: Ledning mm, 01-IM7-59/4101 Förmån, Avtalsservitut: Gångstig mm, 01-IM7-60/2421 Last, Avtalsservitut: Tunnel mm, 01-IM7-68/924
Typ :
Område kring högmoravägen, delområde 2 Gatukostn.ersättn., beslutad Datum: 2014-01-30 Högmoravägen delområde ii Detaljplan, beslutad Datum: 2015-03-23 Genomförande: Början 2015-04-16 slut 2030-04-15 Orlångsjö-högmora 1:3, 1:9, 1:10 o 1:13 Byggnadsplan, avregistrerad Datum: 1952-08-14 Anmärkning: Förordnande enligt 113 § byggnadslagen

Bilder

Översiktsbild

Översiktsbild

Översiktsbild

Översiktsbild

Säljtankar?

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig!

Modell Astrid

Modell Astrid

Planlösning entréplan

Planlösning entréplan

Förslag på planlösning övervåning

Förslag på planlösning övervåning

Fastighetskarta

Fastighetskarta

Karta

Mäklare

Fastighetsmäklare

BO STIGEN

  • Reg. Fastighetsmäklare