Bostaden är såld

Botkyrka - Tumba C

Munkhättevägen 15C
1.795.000 kr
eller högstbjudande

Beskrivning

2:a Tumba C. Lägenheten ligger mittemot Tumba Centrum med alla nödvändiga butiker inom promenadavstånd. Genomgående lägenhet med fönster i två väderstreck. Vardagsrum och kök med öppen planlösning. Stor balkong. Sovrum. Stor klädkammare.
Badrum med tvättmaskin/torktumlare. Bra kommunikationer. Inflyttning kan ske omgående.

  • Snabbfakta
  • Rum:
    2 Rum + Kök
  • Boarea:68 m²
  • Avgift:4 615 kr
  • Objektstyp:
    Bostadsrätt

Fakta

Antal rum :
2 rum + Kök
Boarea:
68 kvm
Rumsbeskrivning :
Välkommen till denna välplanerade 2:a invid Tumba Centrum!
Belägen mitt emot Tumba Centrum med en mängd bekväma butiker inom bekvämt promenadavstånd, blir vardagen här både praktisk och bekväm. Med fönster i två väderstreck skapar denna genomgående lägenhet en ljus och luftig atmosfär. Det öppna vardagsrummet och köket är hjärtat i hemmet och bjuder in till social samvaro. Slå upp dörrarna till den generösa balkongen.
Sovrummet ligger mot lugn gård. Rymlig klädkammare, perfekt för att hålla ordning på dina kläder och tillbehör. Badrummet är modernt utrustat med en praktisk tvättmaskin/torktumlare som ger enkelhet och komfort i vardagen.
Läget erbjuder utmärkta kommunikationer, vilket gör resandet till och från Tumba Centrum till en smidig upplevelse för pendlare.

Planlösning:

HALL:
Entréhall med plats för avhängning. Här finns en rymlig dubbelgarderob och en praktisk hatthylla för smidig förvaring. Säkerhetsdörren från Daloc ger extra trygghet med dubbla lås, ringklocka och tittöga. Parkettgolv.

KÖK:
Kök med matplats för 4-6 personer och har en öppen planlösning som smidigt förbinder det med vardagsrummet. Köksskåpen har vita luckor och kromade beslag, diskbänk som har dubbla hoar. Det vita stänkskyddskaklet skapar en fräsch känsla tillsammans med laminatbänkskivan. Belysning under väggskåpen. Parkettgolv.
Kylskåp fullhöjd Bosch.
Frys fullhöjd Bosch.
Diskmaskin Bosch.
Spiskåpa Franke.
Elspis med häll och ugn Bosch.

VARDAGSRUM:
Vardagsrummet är anslutet till köket och skapar en öppen och gemensam yta. Rummets flera fönster ger rikligt med naturligt ljus och en fullglasad balkongdörr öppnar upp till balkongen. Med en takhöjd på 246 cm skapar detta ett luftigt och rymligt intryck.

BALKONG:
En imponerande och rymlig balkong mot gatan som sträcker sig 473 cm i längd och 150 cm i bredd, perfekt för avkoppling eller sociala tillställningar utomhus.

KLÄDKAMMARE:
En rymlig klädkammare som även fungerar som lägenhetens förråd. Här finns linneskåp, olika klädhängare och ett medicinskåp för smidig förvaring.

BADRUM:
Ett rymligt badrum utrustat med en dusch och en fast duschvägg i glas. Väggarna är helkaklade med vitt kakel och golvet täcks av en praktisk plastmatta. En golvstående WC från IDO, handfat med en engreppsblandare och ett badrumsskåp med spegel och belysning. Dessutom finns en toppmatad tvättmaskin och torktumlare, båda från Bosch, för bekväm tvättning och torkning.

SOVRUM:
Ett mysigt sovrum med plats för en dubbelsäng. Här finns tre garderober och ett linneskåp för ordnad förvaring. De två fönstren vetter mot en lugn innergård och kompletterar rummets ljusa tapet och parkettgolv.

BREDBAND, TELEFONI OCH TV:
Föreningen har ett gruppavtal med Telenor för Bredband, TV och Telefoni. Hastigheten på internet är 250/250 Mbit/s , för Tv ingår kanaler enligt Bas-paketet.
Avtalet gäller sedan 2020-10-01, och betalning sker via månadsavgiften från föreningen. Önskas snabbare internetanslutning eller fler Tv-kanaler än utbudet i avtalet kan detta beställas via Telenor.
Önskas en annan leverantör är man fri att teckna avtal, men avgiften för gruppavtalet måste betalas oavsett. Antennanslutning finns i samtliga lägenheter och levererar Com Hems analoga TV-utbud.
Fiberanslutning finns och ägs av Telenor. Uttag finns i varje lägenhet.

PARKERINGSPLATSER/GARAGE:
BRF Klaven har tillgång till 51 parkeringsplatser och 18 garage. Parkeringsplatser och garage ingår inte i lägenhetsupplåtelsen och måste därför ansökas om. Ansökan sker genom att kontakta styrelsen eller vår ekonomiska förvaltare Emvix.
2019 installerades motorvärmare på samtliga platser och 7 laddstolpar. Plats med laddstolpe ansöks om på samma sätt som till vanlig parkeringsplats.
Upplåtelseform :
Bostadsrätt
Våning :
1 av 4 , hiss finns
Ekonomi :
Begärt pris : 1 795 000 kr eller högstbjudande
Avgift : 4615 kr/mån Obligatorisk avgift för Bredband, TV och Telefoni tillkommer med f.n 312:-/mån.
Andel av årsavgift : 1,18%
Driftskostnad :
6800 kr/år
Driftskostnad, varav :
El : 6800 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar :
Kostnad för hemförsäkring tillkommer.
Byggnadstyp :
Flerfamiljshus
Byggnadsår :
2007
Uppvärmning :
Fjärrvärme
Energideklaration :
Utfärdad den 2019-09-09
energi klass : E
Energiprestanda : kWh / m² (Atemp) år
Byggnadssätt :
Fönster : 3-glas
Namn :
Brf Klaven

Bilder

Säljtankar?

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig!

Planritning 1

Planritning 1

Karta

Mäklare

Fastighetsmäklare

BO STIGEN

  • Reg. Fastighetsmäklare