Bostaden är såld

Sigtuna - Steninge Slottsby

Gyllenstiernas allé 82
3.145.000 kr
Fast pris ej budgivning!

Beskrivning

Steninge Slottsby! Nybyggt radhus med inflyttning maj 2021. Ett välplanerat radhus från Borohus. 2-plans radhus om 104 kvm fördelat på 5 rok varav 4 sovrum, 2 badrum, kök och vardagsrum. Här bor ni troligen billigare än i en hyresrätt. Med 15% kontant blir nettokostnaden 8.845:-/månad inkl nettoränta, månadsavgift och drift. Amortering tillkommer men är ett sparande. Pris från 3.095.000:-.

  • Snabbfakta
  • Rum:
    5 Rum +
  • Boarea:103.5 m²
  • Avgift:4 052 kr
  • Objektstyp:
    Radhus

Fakta

Antal rum :
5 rum +
Boarea:
103.5 kvm
Rumsbeskrivning :
Här byggs nu 32 radhus i två plan från Borohus. Andra etappen på 8 radhus (3 kvar) får inflyttning maj 2021. Radhusen blir i två plan och 104 kvm fördelat på sällskapsrum, två badrum ett på varje våningsplan och 4 sovrum. 1 fast parkeringsplats ingår samt två utomhusförråd. Tillfälle för den mindre familjen att få ett trevligt boende till rimlig kostnad.

Planlösning:

Entréplan:

Hall med ekparkettgolv. Ytterdörr från NorDan med isolerruta (klarglas), handtag i aluminium silver. Lås från ASSA Evolution 2002, dörrbroms. Garderober från Marbodal samt städskåp enligt ritning. Öppen trappa till övervåningen i eklaserad furu, spjälor i borstat rostfritt stål, stegskydd.

WC/Dusch och tvättstuga med helkaklade väggar och klinkergolv. Wc från Svedbergs golvmodell med 2-knappspolning, WC-lock och sits med dämpad nedfällning. Duschhörna Svedbergs Forsa 90 x 90 matt aluminium med klarglas, snålspolande duschblandare från Mora Cera T4 krom inkl Svedbergs Flow duschset krom. Svedbergs handfat 60 djup 35 cm underdel Forma 60 1 låda (hel front) i svartbetsad ek, snålspolande Mora MMIX B5. Svedbergs överdel Spegel 60 cm med LED-belysning. Handdukstork i krom. Fönster. Frånluftsvärmepump Nibe F730.
Tvättmaskin Siemens 7 kg och torktumlare Siemens 7 kg.

Vardagsrum med stort fönsterparti ger ett härligt ljusinsläpp. Utgång via helglasade dubbeldörrar till trädäckad uteplats. Vardagsrummet ligger i anslutning mot köket. Ekparkettgolv och vitmålade väggar.

U-format kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Marbodalkök med vita släta köksluckor modell Arkitekt plus Frost och med rostfria beslag Solo. Arbetsbänk laminatskiva. Kaklat ovan arbetsytorna. Kökslådorna med softclosestängning. Diskbänk med dubbla hoar och blandare. Källsortering med två sidomonterade hinkar med lock. Ekparkett.
Spisfläkt Siemens.
Kyl-sval Siemens vit.
Frys självavfrostande Siemens vit.
Spishäll induktion Siemens
Inbyggnadsugn Siemens
Mikrovågsugn Siemens

Hela undervåningen har vattenburen golvvärme.

1 tr

Hall som leder till samtliga sovrum. Ekparkettgolv. Vindslucka.

Sovrum 1:
Det här sovrummet är c.a 8,6 kvm. Vitmålade väggar och ekparkettgolv. 1 garderob.

Sovrum 2:

Det här sovrummet är c.a 9,3 kvm. 1 garderob. Vitmålade väggar och ekparkettgolv.

Sovrum 3:

Sovrummet är det största sovrummet c.a 11,5 kvm. 2 garderober. Vitmålade väggar och ekparkettgolv.

Sovrum 4:

Sovrummet är c.a 6,9 kvm. Fransk balkong med räcke i aluminiumutförande. 1 garderob. Vitmålade väggar och ekparkettgolv .

Badrum:

WC/Badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Wc från Svedbergs golvmodell med 2-knappspolning, WC-lock och sits med dämpande nedfällning. Svängbar duschvägg från Svedbergs.Snålspolande duschblandare från Mora Cera T4 krom inkl Svedbergs flow duschset krom. Svedbergs handfat 60. Djup 35 cm underdel Forma 60 en låda (hel front) i svartbetsad ek. Svedbergs överdel Spegel 60 cm med belysning. Handdukstork i krom.

Övervåningen har vattenburna radiatorer.

Utvändigt:

Trädäckad uteplats utanför vardagsrummet.
Stenlagd uteplats vid entrén.
2 st utomhusförråd.
Utvändig vattenutkastare.

Se även Prospekt under dokument och länkar.

Skola och förskola:

Text från Steninge Slottsbys hemsida. www.steningeslottsby.se

Inom Steninge slottsby är det gångavstånd till det mesta, så även till grundskolan och förskolan.

Curahill, som äger fastigheten, projekterar och förbereder för en förskola om 6 avdelningar och en två parallellig grundskola för årskurs F-6. Mycket tid har lagts på att skapa en utvecklande utevistelsemiljö för både mindre och större barn. En mindre idrottshall och en utomhusplan kommer skapa förutsättningar för rörelse året runt.

Läget på skolan, med dess natursköna område, mitt i Slottsbyn kommer att vara svårslaget. Breda gång- och cykelvägar borgar för säker transport till och från skolan.

Tillsammans med arkitekten har ett gestaltningsprogram arbetats fram för att bevara och förstärka Slottsbyns karaktär, där skolgården öppnar sig mot skogen och mot gatuvyn visar på skolans betydelse för ett samhälle. Ett antal aktörer för både grundskolan och förskolan har visat intresse för att driva verksamheterna.

Curahills nästa steg är att slutföra diskussionerna med samarbetspartners som ger alla barn bästa möjliga förutsättningar för en bra och lärorik skolgång i Steninge slottsby.

Marina:

Text från Steninge Slottsby hemsida.

10 min längs den lantliga vägen genom naturreservatet från Steninge slottsby ligger Steninge Marina. Idag har marinan tre bryggor med plats för 300 fritidsbåtar samt uppställningsplatser vintertid.

Visionen för Steninge Marina är att vara en trevlig mötesplats både för dig som har båt och för dig som bara vill njuta av en kaffe och utsikten över Mälaren. Illustrationerna här vid sidan är vår vision för 2025.

Idag finns lediga båtplatser vid våra tre bryggor nere vid flottviken här i Steninge slottsby. Kontakta info@steningeslottsby.se om ni är intresserade av båtplats redan i sommar!

Kommunikationer:

Med tåg/buss: Åk tåg till Märsta station. Ta buss 584 till hållplats Stenladan, Steninge slottsby (16min)
Upplåtelseform :
Radhus
Ekonomi :
Begärt pris : 3 145 000 kr Fast pris ej budgivning!
Avgift : 4052 kr/mån exklusive uppvärmning och hushållsel m.m.
Andel av årsavgift : 3,13%
Driftskostnad :
29906 kr/år
Driftskostnad, varav :
El : 6000 kr
Försäkring : 2616 kr
Beräknat antal pers: 3
Kommentar :
Driftskostnaderna är endast uppskattade och kan ändras beroende på levnadssätt och antal personer.
Byggnadstyp :
Radhus i 2-plan
Byggnadsår :
2021
Fastighetsbet :
Sigtuna Steninge 1:109
Uppvärmning :
Frånluftsvärmepump
Energideklaration :

energi klass : None
Energiprestanda : kWh / m² (Atemp) år
Byggnadssätt :
Fönster : 3-glas
Namn :
Brf Slottets Symfoni
Allmänt om området :
Steninge slottsby bjuder på en helt unik miljö. Här byggs nu ett nytt bostadsområde med anor från 1600-talet. Den historiska platsen kommer att synas i såväl arkitektur som i gaturum och materialval. Här hämtas det bästa från den traditionella byn med den engelska trädgårdsstaden som modell, och skapar en modern plats för människors liv och behov idag. I Steninge slottsby har alla bostäder nära till naturen, bad och båtliv i Mälaren, bara några minuter bort. Här skapas en levande plats där butiker, restaurang och naturupplevelser redan finns på plats. Sigtuna ligger några minuter bort med bil, till både Uppsala och Stockholm tar du dig på 30 minuter och dessutom har du hela världen runt hörnet med 10 minuter till incheckningen på Arlanda.

Bilder

Gyllenstiernas Allé

Gyllenstiernas Allé

Brf Slottets Symfoni

Brf Slottets Symfoni

Säljtankar?

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig!

Planritning 1

Planritning 1

Planritning 2

Planritning 2

Referensbild dusch

Referensbild dusch

Referensbild dusch/wc

Referensbild dusch/wc

Referensbild kommod/spegel

Referensbild kommod/spegel

Referensbild spegel

Referensbild spegel

Referensbild kök

Referensbild kök

Referensbild kök

Referensbild kök

Referensbild kök

Referensbild kök

Referensbild kök

Referensbild kök

Referensbild kök

Referensbild kök

Häll

Häll

Mikro

Mikro

Ugn

Ugn

Diskmaskin

Diskmaskin

Fläkt

Fläkt

Närhet till busshållplats

Närhet till busshållplats

Stenladan

Stenladan

Karta

Mäklare

Fastighetsmäklare

BO STIGEN

  • Reg. Fastighetsmäklare